Koh Chang Tropicana Resort

Gelegen op het witte zand van Klong Prao Beach in het centrum van Koh Chang's westkust is Centara Koh Chang Tropicana Resort omgeven door hoge groene palmbomen en diepblauwe wateren. Het rustige resort biedt een zwembad aan de zeezijde, watersporten en een spa. Tevens zijn er nabijgelegen bezienswaardighedenzoals bospaden, watervallen, een vissersdorp en een olifanten kamp.

Koh Chang, of Elephant Island, is Thailand's tweede grootste eiland en maakt deel uit van een nationaal maritiem park. Meer dan 50 eilanden zijn in de directe omgeving, met tal van mogelijkheden om te varen, eiland hoppenen duiken en snorkelen. Koh Chang zelf heeft een bergachtig terrein, dat is een grote attractie voor natuurliefhebbers.

Het eiland ligt voor de kust van de provincie Trat en is het hele jaar door bereikbaar met de veerboot. Centara Koh Chang Tropicana Resort is gemakkelijk te bereiken via de ringweg van het eiland, de reis vanaf de aanlegsteiger duurt ongeveer 30 minuten. Trat heeft een eigen luchthaven die alleen binnenlandse vluchten afwikkelt.

OPGELET:

To book your next stay at our exclusive travel industry rates proof of employment will be required!

You should be employed at a tour operator, travel agency, hotel or resort, airline, car rental company or cruise-line.