Anantara Hua Hin

Geniet van een luxe vakantie in Thailand direct aan het strand van de koninklijke badplaats Hua Hin in het Anantara Hua Hin Resort & Spa. Heerlijk golven bij zonsopgang op een van de vele grote golfbanen in het gebied of neem een ​​eeuwenoude Thaise massage in de Anantara Spa die wordt omgeven door prachtige tuinen. Verken de nabijgelegen openlucht paleizen voordat u zich terugtrekt in uw stijlvolle Thaise suite.

Anantara Hua Hin Resort & Spa is een van de meest luxueuze hotels in Hua Hin, ontworpen in de stijl van een oud Thais dorp met een directe strandligging. Weelderige tropische tuinen liggen rondom het hotel, die u uitnodigen om uren buitenshuis door te brengen, terwijl u in de kamers en suites alle voorzieningen heeft die nodig zijn voor een idyllische romantische vakantie.

Het resort biedt een scala aan uitstekende faciliteiten, waaronder een zwembad aan strandzijde, tennisbanen, een kookschool en een keuze uit heerlijke eetgelegenheden van verschillende wereldkeukens om de perfecte romantische vakantie te creëren. Geniet van de luxe in het Anantara Hua Hin Resort & Spa.

Je komt op de site van Anantara. Klik op "change dates or details" in de linkerkolom om de juiste data & aantal personen in te vullen.

Het speciale tarief (Travel Industry Special Rate = tot 50% korting) wordt automatisch aangegeven indien beschikbaar!

Travel Industry employee ID card must be presented upon check-in!