Anantara Kihavah Maldives Villas

Rustige privé villa's. Onderwater dineren. Grenzeloze horizon.

Anantara Kihavah Villas Maldives is de perfecte plek om de onderwaterwereld van de Indische Oceaan te verkennen. Het resort ligt op Kihavah Huravalhi, een van de meest ongerepte eilanden van de Malediven, op 30 minuten vliegen met een watervliegtuig van Male International Airport, op zich een onvergetelijke ervaring als het vliegtuig over een reeks van koraaleilanden midden in de turquoise wateren vliegt.

79 ruime prive zwembad villa's, variërend van 260 tot 2730 vierkante meter, zijn ofwel over het water gelegen met een prachtig uitzicht op de oceaan of op een ongerept stuk prive-strand. Snorkel naar een aantal van 's werelds meest geliefde riffen binnen een UNESCO World Biosphere Reserve, verken onbewoonde eilanden omringd door overvloedige riffen thuisbasis van schildpadden, paling en prachtige koraalformaties, of kijk naar een ​​glorieuze zonsondergang.

Bij Anantara Kihavah Villas Maldives worden de gasten getrakteerd met een scala aan eetgelegenheden van verschillende wereldkeukens. Het kwartet van restaurants Sea, Fire, Salt, Sky biedt een one-of-a-kind boven- en onder water eetervaring. Van een mythisch ontsnapping in de diepten van de oceaan tot aan de hemel bij de bar op het dak, de Indische Oceaan ontvouwt zich voor je ogen op verschillende manieren.

Je komt op de site van Anantara. Klik op "change dates or details" in de linkerkolom om de juiste data & aantal personen in te vullen.

Het speciale tarief (Travel Industry Special Rate = tot 50% korting) wordt automatisch aangegeven indien beschikbaar!

Travel Industry employee ID card must be presented upon check-in!